Goriška cesta 75, 5270 Ajdovščina (+386) 5 9903 444 info@megatehnika.si

Vračilo blaga

  Izdelek bo ob prejetju vračila pregledan. Poizkus vračila blaga, ki bo rabljeno oz. poškodovano, bo zavrnjen in se ne bo štel kot vračilo v skladu z določili o vračilu blaga pri nakupu na daljavo, kot ga opredeljuje veljavna zakonodaja. V kolikor uporabnik začne uporabljati prejeto blago (npr. Skrajša kovinski pas, odstrani nameščene varnostne folije, ipd), izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

  Uporabnik blaga ne sme neovirano uporabljati v roku, v katerem lahko odstopi od pogodbe. Uporabnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje blaga, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo blaga, kar pomeni, da uporabnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Blago, kupljeno na daljavo, ni namenjeno uporabi v zakonskem času za odstop od pogodbe. Uporabnik mora v primeru odstopa od pogodbe blago vrniti nepoškodovano, nerabljeno, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini ter z vsemi dodatki, s katerimi je blago prejel. Embalaža ne sme biti odprta na način, ki povzroči, da je poškodovana, odstranjena ali spremenjena. Vrnjeno blago mora biti opremljeno z vsemi elementi pakiranja in zaščite vsebine, kot jih je namestil proizvajalec, v stanju, kot ga je namestil proizvajalec – npr. nameščene varnostne folije na zaslonih in lakiranih površinah. Poizkus vračila blaga, ki bo rabljeno oz. poškodovano, bo zavrnjen in se ne bo štel kot vračilo v skladu z določili o vračilu blaga pri nakupu na daljavo, kot ga opredeljuje veljavna zakonodaja. V kolikor uporabnik začne uporabljati prejeto blago (npr. Skrajša kovinski pas), izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

  Izdelek bo ob prejetju vračila pregledan. V primeru poizkusa odstopa od pogodbe z izdelkom, ki ne izpolnjuje pogojev za odstop od pogodbe, stroške ponovnega pošiljanja artikla nazaj stranki zaračunamo (5,00 Eur z DDV) in jih je potrebno poravnati po predračunu pred pošiljanjem.

  V primeru, da izdelek ni vrnjen v embalaži s katero je bil poslan se vračilo zmanjša za stroške embalaže in sicer v višini 3,49 Eur z DDV.

  Obvezno izpolnite vsa vnosna polja:

  Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na kontaktni elektronski naslov info@megatehnika.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v uvezi odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 60 dni od prejema blaga. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema vrnjenih izdelkov. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

  To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA in Google Privacy Policy in Terms of Service .